Четворо собен луксузен стан од 94м2 Центар

Се издава четворо собен луксузно наместен стан од 94м2 во Центар во близина на Радио бран. Станот е со три спални со градско парно лифт и сопствен паркинг. На 4 кат. Цена 900 евра со платени режиски троскови.