Нов стан празен трособен од 67м2 во Хром

Се издава Нов празен трособен стан од 67м2 во Хром станот досега не е вселуван. На први кат од 4 ката. Во станот има вградено нова куња со елементи и апарати кој се нови. Цена 200 евра