Резиденција на Водно од 530м2 и двор од 300м2

Се издава Куќа односно Резиденција на Водно. Се наоѓа  во комплексот каде сто се резиденциите. Поврсина 530м2 и двор од 300м2 ИЗГРАДЕНА ПО СИТЕ СТАНДАТРДИ ЗА РЕЗИДЕНЦИЈА. ИМА Приземје приемен дел Спрат резиденцијален дел за зивеење и трети кат два апартмани за гости. две паркинг места. Цена 4000 евра со договор.