СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН НАМЕСТЕН СТАН ТАФТАЛИЏЕ 2

Се издава комплет реновиран трособен стан во Тафталиџе2 од 57м2 станот е луксузно наместен. На 7/9 ката. Со лифт и градско парно. Цена 300 евра