Се издава двособен нов стан во Тафталиџе1 од 56м2

Се издава нов двособен стан во Тафталиџе1 од 56м2 станот е комплет наместен со нови ствари. Се наѓа на 1 кат со сопствено парно во мала зграда. Се издава за фамилија или брачен пар. Цена 300 евра