СЕ ИЗДАВА НОВ ЛУКСУЗЕН СТАН ОД 54М2 ВО АЕРОДРОМ

Се издава трособен нов стан во Аеродром од 54м2 станот е луксузно наместен се наога спроти Црквата. Станот е на 5/6 ката комплет наместен.