Се издава канцелариски простор од 136м2 Центар

Се издава канцелариски простор во Центар од 136м2 на први кат. Има 5 канцеларии и една голема конференциска. Просторот е на булевар Климент Охридски. комплет наместен се издава. Цена 1500 евра.