СЕ ИЗДАВА ЛУКСУЗЕН СТАН ДВОСОБЕН ОД 53М2 ВОДНО

Се издава двособен луксузно наместен двособен ста од 53м2 на Водно. Станот е Нов досега не е вселуван со нови ствари. Цена 300 евра