Се издава стан Црниче 123м2 наместен

Се издава стан во Црниче од 123м2 на 2 кат. Станот е со 2 големи спални, 2 купатила, 2 влеза, балкон и огромна дневна со кујна и трпезарија. Одличен за фамилијарно живеење. Цена 450 евра