Реновирање

Комплетно реновирање на станови, куќи, канцеларии и сл. Секоја ваша желба, нашиот тим ја претвора во реалност со гаранција за квалитетот и крајниот резултат кој ќе го добиете.

Ви нудиме услуги во следниве полиња:

ѕидарија, електрика, врати и прозори, водовод и санитарии, гипс картон, фасади, молерисување, вентилација и климатизација, ентериери, паркет и подни облоги, осветлување, греење, изолација итн.

Располагаме со тимови од секое поле на градежништво и спремни сме за секој предизвик.

Oct 10, 2015