За нас

Од 2002 година собираме искуство и ја усовршувавме услугата на посредување за продажба и изнајмување на недвижен имот, за да денес ја прошириме палетата на услуги така што би можеле да ви понудиме целокупна услуга поврзана со недвижности.  Ви нудиме се за недвижности на едно место.

– Посредување

– Опремување

– Реновирање

– Преселување

Тимот кој ви ги овозможува сите овие услуги е составен од млади, амбициозни и искусни луѓе чија цел е да ги исполнат очекувањата на нашите клиенти и да ви го скратат непотребното трошење на време со барање понуди за секоја услуга посебно. Вака, можете да ги добиете сите услуги кај нас и со тоа да заштедите на време и средства.

Доколку ни ги препуштите сите ваши потреби од областа на недвижности, ние ви гарантираме дека вие ќе ни бидете најважен клиент затоа што за нас, секој клиент е подеднакво важен и секој клиент има приоритет.

Доколку имате потреба да го пронајдете вашиот нов дом кој отсекогаш сте го замислувале, ние ви гарантираме дека ќе дадеме се од себе за да го пронајдеме за вас. Доколку сакате да се ослободите од стариот дом, или да го реновирате, да му направите нов изглед и да си го подобрите живеењето со нов мебел или опрема, ние сме сигурни дека можеме да ви помогнеме. Истите услови си ги поставуваме и за вашето работно место, просторот каде за прв пат го започнувате вашиот бизнис, просторот кој ви е потребен затоа што вашата компанија пораснала.

“Атлас Недвижности” е членка на Групацијата на агенции за недвижности на Стопанска комора на Р.М.