Нови станови во Железара за продажба

Ексклузивна понуда

Се продаваат нови станови во Железара во зграда од приземје и 5 ката со вкупно 46 станови.

Зградата има лифт и е градена со висока енергетска ефикасност (класа А) со сопствено греење – сплит систем.

Локациски е позиционирано во тивок и мирен дел од Железара, блиску “Ремедика” и има одлична инфраструктурна поврзаност.

Има слободни различни квадратури на повеќе катови – 39м2, 40м2, 55м2, 67м2, 92м2, 70м2 итн…

Основа на карактеристичен кат:

Завршна фаза на градба (вселување крај на 2023) со лист за предбележување и можност за кредитирање преку банка со посебни услови за кредитирање преку Стопанска Банка АД Скопје.

Има можност за купување на паркинг место под или околу зграда.

Инвеститор на објектот е Пофикс ДОО Тетово.

Цена по м2: 1300еур/м2 со вклучен данок

Локација на објектот:


 

Повеќе информации на телефон: 078/222-133