Опремување

Опремување со мебел, по димензии со избор на материјали и дизајн.

Производство на мебел, ентериери и собни врати од квалитетни материјали со избор на дизајн по ваша желба.

Професионален тим кој ќе го уреди и дизајнира вашиот простор (хотели, станови, куќи, канцеларии, продавници, ресторани и сл.) и кој ќе во посоветува во техничките детали за уредувањето. Изготвување на првичен проект за просторот како и 3D визуелизација за истиот.

 

 

Исконтактирајте не и откријте вистински квалитет.

Oct 10, 2015