Посредување

Посредување при купување, продавање или изнајмување на сите видови на недвижен имот (станови, куќи, земјиште, продавници, деловен простор, канцеларии, магацини и се останато поврзано со недвижности) на територијата на Р.Македонија.

Нудиме професионални услуги во ова поле и гарантираме за квалитетот на истите. Нашиот тим составен од експерти е на пазарот повеќе од 12 години и има голем број на задоволни клиенти.

Доколку планирате да инвестирате во недвижнини, или да градите објект, или ви треба проценка и консултација за вашата инвестиција, исконтактирајте не и ние ќе ви ги понудиме најдобрите и најисплатливи опции за вас.

Воедно, нудиме менаџирање на целокупниот недвижен имот кој го поседувате. Нудиме комплетно решение за одржување и контролирање на вашите недвижности како за физички лица, така и за компании, при продажба, купување или изнајмување:

  • изнајмување на сите недвижности кои ги имате,
  • плаќање на месечни сметки за комуналии,
  • редовна контрола на недвижноста која се издава,
  • потреба од недвижности за изнајмување,
  • продажба на недвижности под специјални услови,
  • купување на недвижности
  • итн.

За овие услуги, изготвуваме специјални понуди и договори према потребите на нашите клиенти.

Oct 10, 2015